Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко струват свещите на TS ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Дензо ги въртях 80хил км на газ. Смених ги по някаква причина(не помня) то се оказа, че не е от тях Шампионките карат по 30хил км без проблеми, по-добри са от всяко старо Дензо или NGK и ест. по-зле от нови такива. Главният им недостатък за мен е, не че карат малко, а че черпят повече ток, а са 8 на брой, дори веднъж при зазлял акумулатор почна да тресе мотора. Заредих го и се оправи.
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Преглеждайте си и кабелите хора, щото здрави на вид кабели като ги погледнеш на тъмно и светят като коледна елха.
      www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Първоначално публикувано от cufti Покажи съобщение
        Много странно ми се струва това.Имай на предвид,че тези свещи са с много тънки електроди по принцип и може това да те е заблудило.Тези свещи ще надживеят поне 3 комплекта от евтините.
        Знам че са тънки, освен това имам очилане ме карай ся да правя снимки.На големите нищо им няма, и се чудя дали да не купя само малки.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

http://www.shop4parts.co.uk/?name=st...k_&_Glow_Plugs
          Аз си поръчах от тези свещи. Следващата седмица ще са при мен. След смяната им и малко каране ще напиша отзиви.
          Алфа Ромео 147 ТС 1.6 120 к.с. 2001г. "ГИ-Ловато"

Comment

С малко забавяне преди 3 дена сложих свещите. Имам навъртяни 200 км и мотора работи страхотно. Усеща се разлика в поведението му, но старите свещи бяха дали фира.
            Алфа Ромео 147 ТС 1.6 120 к.с. 2001г. "ГИ-Ловато"

Comment

Working...
            X